KalenderFAQZoekenGebruikersgroepenIndexPortalInformatieGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Love Dust~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
John

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: I'm not sure~
Krachten:

BerichtOnderwerp: Love Dust~   ma apr 02, 2012 8:52 am

John was bij de kermis beland op een of andere vage manier. Waarschijnlijk was hij weer gaan dwalen en ja als je dan eenmaal rond liep zonder echt recht voor je te kijken kwam je over al en nergens. Niet dat hij vandaag iets nuttigs te doen had, zoals gewoonlijk. Hij zat anders toch alleen maar thuis en dan gingen zijn ouders weer zeuren over van alles en nog wat. Een zucht verliet de jongen zijn mond. Een van de vele bankjes kwam in zicht. Hij zette zijn blik erop en liep er recht naar toe. Met een plof ging hij zitten en duwde zijn bril wat hoger op zijn gezicht. Zonder dat ding zag hij echt geen steek. Zijn ogen gingen van links naar rechts. Het was rustig hier ook al was het over dag. Er waren genoeg mensen in de attracties, daar niet van. Wat werd het toch snel saai als je in je eentje was. Dan maakte het niet uit of je buiten of binnen zat. Binnen kon je echter moeilijker "vrienden" maken natuurlijk. Op dit moment was er in ieder geval niemand te vinden die hij kende of überhaupt interessant was. Een tweede zucht verliet de jongen zijn mond.
Hij was het alweer zat om op het bankje te zitten, in zijn uppie. Met moeite kwam hij omhoog. Hij was ook nog is moe ja. Eenmaal staande verzette hij een voet en zette hij het op een lopen. Met zijn blik meer naar de grond gericht dan naar voren liep hij verder. Hij kon aardig zijn weg vinden zonder voor zich uit te kijken. Het probleem was wel dat hij vaak tegen mensen aan liep op deze manier. Hij leerde het ook nooit af ondanks dat. Nu hij toch op de kermis was kon hij net zo goed iets te drinken halen. Hij tilde zijn hoofd op om te kijken waar een kraampje te vinden was met drinken. Die was niet moeilijk te vinden, gelukkig. Bij het kraampje aangekomen kocht hij een glas met cola. Na ja meer een plastic bekertje. Hij draaide zich om en ging weer lopen met zijn gezicht naar beneden gericht. Dat was een slechte actie. Hij liep frontaal tegen iemand aan. En waar het bekertje bleef? Op de grond. Waar de cola bleef? Op de persoon voor hem. Met een verschrikt gezicht zette hij een paar stappen terug en keek hij naar de persoon voor hem die nu onder de cola zat. "Om..." hij stopte even "sorry, sorry!!" kwam er uiteindelijk uit. Oo god wat moest hij nu dan. Dit is de eerste keer dat hij ook iets aangericht had toen hij tegen iemand aan liep. Hij kon zichzelf wel slaan, heel hard. John's ogen gingen naar het bekertje. Hij keek weer op naar de jongen, dat was wel zo beleefd. "Kan ik iets voor je doen??" vroeg hij wat ongemakkelijk. Oké dat was een domme vraag, maar goed hij moest toch ergens beginnen. "Als je wilt kan je een nieuw shirt krijgen... maar dan moet ik wel even naar huis toe" was wat er nog uit kwam.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: i have a nagging fear someone else is pulling at the strings.. ):
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   ma apr 02, 2012 9:47 am

De kermis, zijn thuis weg van huis. Jack's oom werkte bij de kermis en trok met hun mee, en hij mocht altijd helpen als ze er weer waren. En sinds kort, mocht hij van zijn ouders met hun meereizeb. Inmiddels was hij gewoon nog een bekend gezicht. Toen geen echte kermisklant, maar door zijn make-up, fel rode haar en wicked goggles, kon hij er wel mee weg komen. Hij was altijd al excentriek geweest, om het zo te zeggen. Toen hij klein was, droomde hij ervan om een acrobaat te worden. Stom, zou je zeggen. Maar inmiddels had hij zich toch een show weten te belanden. Met drie anderen. Eenmaal om half acht en dan nog eens om half tien, tot ze naar de volgende stad gingen. Maar nu was hij weer in zijn geboortestad, en met pauze. Voor nog veertig minuten. Heel lang dus.
En zijn vrolijke gedachtegang werd verpest door een koude vloeistof op zijn huid, waardoor hij achteruit sprong. Zijn bruine ogen richtte zich op degene voor hem. Een jongen, van ongeveer dezelfde leeftijd. Zwart haar, grote blauwe ogen, een bril, en niet onaantrekkelijk. Maar hij was sowieso niet het kieskeurige type. Daarom viel hij op jongens en meisjes. En zijn relaties duurde meestal niet lang, want hij leerde ze niet kennen voordat hij een relatie in sprong. Geen tijd! Na een week was hij immers weer weg.
"Sorry, sorry!" was het eerste wat hij hoorde en hij glimlachte, maakte een kalmerend gebaar met zijn handen. "Rustig, 't is al goed!" Het was niet alsof zijn kleren niet al vies waren, dit kon er wel bij hoor. "Kan ik iets voor je doen?" Hij had geen tijd om te antwoorden, want de jongen ging alweer verder over een nieuw T-shirt maar dat hij dan wel langs zijn huis moet. Ja, dat ging helaas niet, zelfs als hij wou. "Nee man, 't is goed. Bovendien kan ik niet weg hier, moet straks weer aan het werk!"
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
John

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: I'm not sure~
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   di apr 03, 2012 8:14 am

De jongen was helemaal over stuur, na ja in zijn hoofd. Hij had op iemand geknoeid. Ja dat was een echt drama voor hem. Want hoe moest hij het nou goed gaan maken? Wat als hij niet eens een passend shirt kon vinden? Of wat als de jongen voor hem met de bruine ogen niet eens een nieuw shirt van hem wilde, maar uit de winkel. Het was maar goed ook dat John er van buiten gewoon rust uit zag. Tot zo ver het kon. De jongen tegenover hem begon te glimlachen en maakte een kalmerend gebaar. Het was al goed en hij moest rustig doen. Ja de jongen voor hem had gelijk.
Verder was hij dus begonnen over het shirt. Het was al goed blijkbaar. Hij moest toch weer aan het werk. Een soort stilte kwam er in zijn hoofd. Hij had namelijk niet echt verwacht dat de jongen zo zou reageren. Oké hij werkte hier dus ook. Dat was ook wel te zien. Hij begon zich meteen af te vragen wat hij hier dan deed. Waarschijnlijk iets waar veel voor getraind moest worden. Ja vast wel. "Ooo" ontsnapte John's mond. "Weet je zeker dat ik niets voor je kan doen??" kwam de vraag weer. Ja hij moest toch iets kunnen doen? Hij kon niet "ongestraft" maar weg gaan om het zo maar even te zeggen. Hij wilde niet dat iemand boos op hem zou zijn. Al was hij dat waarschijnlijk totaal niet. "En je werkt hier?? wat ben je of beter gezegd wat doe je??". John was best wel spontaan en hij kwam hier graag dus was hij wel geïnteresseerd. Al kwam het best uit het niets. Hij kon dan wel gaan kijken naar z'n "optreden" of zo, als hij dat had of course.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: i have a nagging fear someone else is pulling at the strings.. ):
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   di apr 03, 2012 8:37 am

"Oooh," klonk er en Jack grinnikte. Intelligent momentje. Die had hij zelf ook wel eens. Best vaak eigenlijk. Bijna altijd. "Weet je zeker dat ik niets voor je kan doen?" Hoe vaak ging hij het nog moeten zeggen? Hij hoefde niks van de jongen. Niet veel, tenminste. "Goed. Walk and Talk. Ik heb achter nog T-shirts en zo liggen." vertelde hij en begon te lopen, er vanuitgaand dat de jongen hem volgde. Gewoon op een rustig tempo. Natuurlijk. Zag je hem al rennen? Ahah. Nee dus. Nee.
"En je werkt hier? Wat ben je, of beter gezegd, wat doe je?" vroeg de jongen hem, wat hij stiekem wel leuk vond. Hij was dol op zijn werk - een van de zeldzame mensen die dat wel was - en had het er graag over. "Ik ben een acrobaat hier. Heb het baantje eigenlijk alleen dankzij mijn oom, anders had ik ook nooit mogen meereizen van mijn ouders. Vijftienjarige kinderen horen nou eenmaal niet bepaald thuis op een kermis, al houd dat niemand hier echt tegen." Hij grinnikte even, plukte aan zijn T-shirt omdat de koffie aan zijn huid bleef plakken. Ach. Zijn bruine ogen gleden naar John, inmiddels bedacht hoe hij indruk bij de jongen kon wekken. "Als je wilt, kun je naar een van de shows komen? De eerstvolgende is om half acht. Maar anders hebben we er ook een om half tien, als dat beter uitkomt."
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
John

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: I'm not sure~
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   di apr 03, 2012 8:59 am

Een grinnik en vervolgens begon de jongen te praten. Walk and Talk, dat is wat er uit zijn mond kwam. Oke dan. En blijkbaar had hij achterin nog schone shirts liggen. Ooo soort van backstage. Lol. De jongen begon te lopen, het kwam nu pas in hem op dat hij zijn naam nog niet eens wist. Eigenlijk best wel slecht, maar was ook stom om zo iets random uit het niet te vragen. Nee zou niet goed zijn. Eerst praten dan de rest, dacht hij altijd. Al klonk dat soms best wel raar voor John's doen. Ach niemand was normaal, toch?
De jongen liep gelukkig niet té hard, gewoon op normaal tempo. John was niet zo'n harde loper namelijk. Faal. John volgde hem gewoon op de voet. Met zijn blauwe ogen keek hij geïnteresseerd naar de jongen die begon te vertellen over zijn werk. John had nog geen baantje, zijn ouders vonden hem nog te jong. Op zijn 16e mocht hij pas of zo iets. Al kende hij al wel mensjes die al werkte, maar ja hij moest niet dingen doen die andere deden, tenminste dat is wat zijn ouders ook zeiden. John duwde zijn aandacht weer op de jongen waarmee die liep naar wist hij veel waar. Het maakte hem niet bepaald uit. Hij vond het wel gezellig, hij was namelijk alleen hier heen gekomen. De jongen was een acrobaat, zoals hij al wel dacht. Dankzij zijn oom en nee met die leeftijd zou je eigenlijk niet in het kermis moeten zitten. Maar ja als je het leuk vind en het kan allemaal, wie houd je dan nog tegen? Oké de overhoud. Ach kermissen controleren was waarschijnlijk iets onmogelijks.
John merkte meteen op dat hij aan zijn shirt plukte. Wat zou dat vies zijn. Blegh. De jongen vertelde hem vervolgens dat er twee shows waren. Een om half acht en een om half tien. Hij kon wel naar die van half acht komen natuurlijk. Half tien zou een beetje laat worden, niet? Een brede glimlach verscheen op John's gezicht. "Lijkt me leuk" zei hij enthousiast "ik ben er bij om half acht" zei hij er vrolijk achteraan. John keek vervolgens even op zijn horloge. Ja die had hij gelukkig wel. Dan zou de eerste al over een half uur beginnen. Hij keek weer even naar de jongen. "Hoe heet je trouwens??" vroeg hij nieuwsgierig "de mijne is John Egbert" zei hij kalm met nog steeds dezelfde glimlach op zijn gezicht.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: i have a nagging fear someone else is pulling at the strings.. ):
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   di apr 03, 2012 11:12 pm

"Lijkt me leuk! Ik ben erbij om half acht." klonk er enthousiast. Yesss. Mission accomplished. Schreef je dat wel zo? Vast niet. Ik ben stom. Laat me met rust. "Mooi!" zei hij enthousiast terug. De tent kwam al in zicht, gelukkig. Want die plakkerige shit begon toch wel aardig irritant te worden. Meer dan dat misschien nog. 'T was in ieder geval geen fijn gevoel. "Hoe heet je trouwens? De mijne is John Egbert." Liep nogal door elkaar heen. Hoe heet je, mijne is John. Eheheh. Maar hij snapte wel wat de jongen bedoelde, dus dat was prima, al kon hij een korte lach niet onderdrukken. John Egbert he.. Hij stelde zich eigenlijk nooit voor met zijn achternaam, maar dat was niet omdat het zo een vreselijke achternaam was. Hij dacht er gewoon nooit aan.
"Jack Spicer is de naam." stelde hij zichzelf voor, terwijl hij de stof van de tent opzij schoof en John naar binnen liet, voordat hij er zelf achteraan liep. "Kom." zei hij en trok John zachtjes aan zijn pols mee naar de kleedruimtes. Ja ja, backstage bij een kermis, de wonderen van de wereld gingen pas nu voor je open. Haha. Ja. Laat maar. Hij liet de jongen los en schoof door de kleren heen. Er was niet heel veel keuze, want er waren niet heel veel kleren die 'free for use' waren, you know. Hij nam nooit zijn eigen kleren mee, buiten die die hij op zijn lichaam droeg. Dus daarom moest hij het maar doen met het kleine rekje met kleren en zijn showkleding. Hij greep naar de handdoek op de stoel en deed zijn T-shirt uit, wreef de koffie van zijn borst en pakte een zwart T-shirt met korte mouwen die hij aan glipte, gooide daarna de handdoek weer op de stoel. Hij had expres geen gekleurd T-shirt genomen, aangezien die dingen hem nogal voor de sodekut hielden. Hij was kleurenblind, dus kleren uitzoeken met kleur was soms een probleem, puur omdat wat bij elkaar paste misleidend was voor hem. Dus meestal hield hij zich aan grijswaardes, die hij wel correct kon herkennen. "Zo, opgelost. Hoe oud ben je eigenlijk, John?" Informatie verzamelen. Altijd.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
John

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: I'm not sure~
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   wo apr 04, 2012 7:00 am

Er werd enthousiast terug gereageerd dus John had er nu alleen nog maar meer zin in. Hij vond die shows altijd wel leuk om heen te gaan, dus waarom nu ook niet. Hij kon hier altijd blijven zolang hij wilde, na ja meestal tot sluitingstijd. Zo iets mocht dan wel weer van zijn ouders. Weird... Hij had zich vervolgens maar voorgesteld. Ze moesten toch in gesprek blijven. Anders zou het nogal stil worden en als hij ergens een hekel aan had was het dat. Behalve als hij aan het slapen was. Dan irriteerde al die geluid. Maar ja dan sliep hij ook niet meer, want als je slaapt hoor je niks. Je hoort het pas als je wakker bent. Oké hij ging weer veel te logisch nadenken. Hij stelde zich voor als John Egber, ja hele mooie naam had hij.
De manier hoe zijn woorden er echter uit kwamen klopte niet echt. Hij vroeg hoe de jongen heette, maar zei vervolgens dat de zijne John Egbert was. Ja er klopte iets inderdaad niet en dat liet de jongen ook wel horen, kort horen. John werd lichtjes rood van schaamte. Ooo mijn god, wat zou dat stom geklonken hebben. Gelukkig snapte de jongen hem wel. Hij stelde zich voor als Jack Spicer. Mooie naam, apart, maar mooi. Apart was ook negen van de tien keer mooi. Niks was normaal namelijk, want wat was überhaupt normaal? Normaal zijn zou waarschijnlijk heel saai zijn. Ja heel saai.
Eenmaal bij de tent aangekomen, zo'n typische circus tent of hoe je het ook wilde noemen. Het doek werd voor hem op zij gehouden. John liep netjes naar binnen en Jack volgde hem. Opeens werd zijn pols vast gepakt. Hij keek wat verstrooid naar de jongen die zijn pols vast had. Ze belandde in de kleedkamers en zijn pols werd los gelaten. Voor een paar seconde keek John naar zijn pols, maar hij schudde zijn hoofd al snel en keek om zich heen. Er lag van alles, vooral kleding, maar ook make-up en al dat soort zooi. Niet echt zooi, maar dat was makkelijk te verwoorden, dus.
Zijn blik ging vervolgens naar Jack die zijn shirt uit begon te doen. Hij bleef even kijken en schrok zowat van zichzelf dat hij zat té "staren". John's blauwe ogen zochten meteen iets anders om naar te kijken. Hij moest niet zo naar eu... jongens kijken. Hij bleef als een weirdo weg kijken, tot dat de jongen klaar was met verkleden. John durfde hem toen pas weer aan te kijken met een glimlach. Jack vroeg hem hoe oud hij was. "15 jaar" was het simpele antwoord. "Word over drie kwart jaar pas 16" vertelde hij er achteraan "en jij?" vroeg hij terwijl hij Jack met een nieuwsgierig gezicht aan keek. Onbewust begon hij hem toch wel erg interessant te vinden. Hihi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: i have a nagging fear someone else is pulling at the strings.. ):
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   wo apr 04, 2012 9:15 pm

“Vijftien jaar,” begon de jongen, “wordt over drie kwart jaar pas zestien.” Aha. Hij was dus wat ouder. Al was hij momenteel ook vijftien. But not for long. Yes. Good. Altijd ouder. Ouder zijn was beste. Al was hij ongeveer even lang als John, misschien een centimeter kleiner of groter. Scheelde niet veel, in ieder geval. “En jij?” Ja, dat had hij mogen verwachten. Een nieuwsgierige blik prikte hem en hij ging met een hand door zijn haar, hoewel de muis van zijn hand over een paar gele goggles streek.
“Ook vijftien! Alleen word ik over twee maanden zestien. Vijfenzeventig dagen. Ben aan het aftellen. Want stiekem ben ik gewoon een groot kind die nog altijd naar zijn verjaardag uit kijkt,” vertelde hij met een korte lach erachteraan. Waarom ook niet. Shake it up. Ja man. Jaaaa. Postvulling. Het was niet alsof hij zoveel cadeaus kreeg, nope. Flips table and flies into the sun. No presents voor Jack. Maar, MAAR, iedereen gaf hem op die dag wel zijn zin. Dus dat was dan weer wel mooi meegenomen. En hij mocht kiezen wat ze aten – wat altijd goed was. Yes… good… Ik moet daar echt mee stoppen. Ooit. Op een dag. Maar niet vandaag.

[burp]
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
John

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: I'm not sure~
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   wo apr 04, 2012 10:01 pm

Het was voor John best moeilijk in te schatten wat er bij Jack wel allemaal in zijn hoofd rond dolde. Over zijn leeftijd zei hij niks, maar hij wist zeker dat hij dingen in zijn hoofd aan het denken was en dus niet hardop zei. Ach hij zou er nooit achter komen of hij moest ineens gedachten kunnen lezen. Like a boss. Ja dat zou handig zijn. Gebeurde echter toch niet. Hmm, jammer. Maar ja zijn leeftijd was gezegd, nu Jack's nog. Hij was best wel nieuwsgierig. Hij schatte hem ouder, maar aangezien ze ongeveer even groot waren begon hij te twijfelen. Ach leeftijd maakte niet uit. Niet veel voor John in ieder geval. Oké dat klonk best wel stom. Whatever.
De jongen haalde een hand door zijn haar. Hij had ook nog goggles op zijn hoofd. John bleef er even naar kijken, die dingen waren best grappig. Maar ja hij was acrobaat, hij mocht er wel zo bij lopen. Andere mensen konden dat ook wel, maar op een of andere manier word je dan weirdo aangekeken en als er naar hem gestaard zou worden zou die erg bang worden. Heel bang. Een rilling schoot door zijn lichaam. Brrr. Enge mensjes die staren. Blegh. Jack reageerde op zijn vraag. Hij was ook vijftien, John zat er dus niet naast. Maar hij was wel ouder, tenminste een paar maanden. Fuuuu. Hij was dus al eerder jarig, niet eerlijk.
John moest even licht lachen toen de jongen zei dat hij een groot kind was die altijd naar zijn verjaardag uit keek. John snapte dat wel, zo'n kind was ook wel. "Verjaardagen zijn leuk, ik denk dat kinderen die nog ouder zijn dan ons dat ook nog steeds doen" vertelde John ligt glimlachend. Wie keek namelijk nou niet uit naar zijn verjaardag? Ja mensen die het nooit vierde, maar dat waren gewoon rare mensen. Wie vierde ze zijn verjaardag nou niet? Dan was je toch gek?
John's ogen gingen naar zijn horloge. "Het is bijna half acht" mompelde hij terwijl hij naar zijn horloge bleef staren. Ja nog een kwartier en dan zou de show beginnen volgens zijn horloge. Hij keek op naar Jack "ik denk dat ik dan maar is een plekje ga zoeken" zei hij met een grijns. Hij keek nog even de kleedkamer rond en draaide zich vervolgens om. "Tot zo" zei hij met een brede glimlach terwijl hij nog even om keek en vervolgens op een rustig tempo de kleedkamer uit liep richting de uitgang van de tent, of hoe je het ook noemde.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: i have a nagging fear someone else is pulling at the strings.. ):
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   za apr 07, 2012 8:21 am

"Het is bijna half acht," mompelde John die naar zijn horloge staarde. Jack wou net wat zeggen toen Jenny binnen kwam. "Jack, het is bijna half acht. Je moet zo op, en je hebt nog niet eens je showkleding aan! Wil je dat wel snel doen? Bedankt!" En weg was ze. FUUUUU. Dat mens. Hij haatte haar. Het ergste was nog dat ze alles zo lief zei en dat niemand begreep waarom hij haar niet mocht. Barf. AAAAAH. "Rotwijf." mompelde hij en pakte zijn kleding, terwijl John zei dat hij een plekje ging zoeken. "Succes." mompelde hij, nog chagrijnig door Jenny. Kut Jenny. Wie dacht ze wel dat ze was. En daar kon hij dan uren boos om zijn.

Na aangekondigd te worden, stond Jenny in het midden van de ring. Ze was vierentwintig, en veel sterker dan Jack. Triest, klein jongetje. Hij kwam van achter de schermen vandaan en maakte een flikflak naar Jenny toe, werd met een draai omhoog geworpen, sloeg omver zodat hij met zijn handen op die van haar kwam, en liet zijn benen ver over zijn hoofd hangen, zodat zijn rug bijna in een negentig graden hoek zat. Er klonk luid gejoel van het publiek; precies waar hij het voor deed. Jenny zakte eenmaal door haar benen, dan een tweede keer, en bij de derde keer werd Jack omhoog geworpen. Hij draaide in de lucht en landde met zijn voeten op Jenny's handen, die hem met gemak omhoog hield. Hij dacht er niet eens meer bij na dat het een meisje was die hem ondersteunde. Hij voelde hoe ze weer naar beneden zakte, weer omhoog, weer naar beneden en.. hoppa. Hij maakte een driedubbele salto achteruit waarna hij perfect op de grond landde. Hij wist nog toen hij ernaast landde en zijn been brak. Geweldig hoor. En nu kan ik wel vijfhonderd dingen uittypen die ze deden om een kwartier op te vullen, maar ik laat lekker je fantasie lopen.
"Bedankt voor uw komst, u was een geweldig publiek!" riep hij uitgelaten, terwijl Jenny achter hem stond en ze hijgde allebei nogal. Logisch. "Uitgangen zijn links," hij wees naar links met beide handen, "eeeeen rechts!" En met een achterwaardse flikflak verdween hij weer naar backstage, waar hij zich begon om te kleden. Die outfits waren wel klote zeg.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
John

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: I'm not sure~
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   za apr 07, 2012 8:40 am

John had nog een goed plekje kunnen vonden, want direct nadat hij zat stroomde de zaal binnen en was het in een keer propvol. Ja John had vaak genoeg wel geluk met dit soort dingen, of hij keek gewoon té veel op zijn horloge. Dat kon ook. Zijn blik ging van links naar rechts. Er zaten allemaal verschillende soorten mensen. Ook mensen die hij kende en ook mensen die hij helemaal niet kende en zelfs ook mensen die hij alleen van gezicht kende, dus alleen een keer op straat had gezien. Oké waarom waren zijn gedachten over mensen, hij moest naar de show kijken niet naar mensen die hij kende of misschien kende, of helemaal niet kende. Rare gast. Zijn blauwe ogen vestigde zich weer voor zich, op de grond na ja, tribune of hoe je dat ook noemde in een circus/kermis achtige ietse tent dinges. Ja overduidelijk. Hij werd weer gek van zijn gedachten, alsof ze een eigen leven leidde. Dat leven werd eindelijk door broken toen de show eindelijk begon. Het geluid liet John weer op letten. Zijn blauwe ogen vestigde zich op een vrouw die binnen kwam, die hij ook gezien had net voor de show in de kleedkamer net voordat hij hierheen ging. Hij bleef naar haar kijken en opeens verscheen Jack. Hij bleef nu wel geconcentreerd kijken, Jack was interessant. Omg dat dacht hij niet. Jack was helemaal niét interessant. Toch? Nee niet interessant, totaal niet. John's blauwe ogen bleven toch echter aan hem geplakt terwijl hij zijn kunsten deed. Het was alsof het kind geen botten had, best wel engig. Ja engig is een woord, lekker puh. John bleef stomverbaasd toekijken, zelfs toen de show afgelopen was. John begon luid mee te klappen, maar hij was nog steeds in trans. Hij schoot uit zijn gedachten toen mensen op stonden en de "zaal" verlaatte. Hij zelf stond ook langzaam op en liep weer snel naar de tent toe, toen bij de kleedkamer. Hij liep naar binnen, maar stopte bij de doeken van de kleedkamer. Hij ging niet naar binnen, straks stond er daar iemand in zijn nakie en dan had hij een trauma voor het leven. Ja hij bleef braaf wachten. Jack zou het toch niet erg vinden als hij hier weer was. Of wel? Was hij nou een stalker? Nee dat mocht niet! Hij gewoon interesse, in wat hij deed. Acrobaat zijn weet je wel. Dat was heel interessant.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: i have a nagging fear someone else is pulling at the strings.. ):
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   do apr 12, 2012 5:05 am

Stomme glitterpakjes. Die frutsels waren fucking onhandig bij het ronddraaien en springen en alles. Maar goed, als dat was wat mensen van hem verwachtte. Bovendien werd hij helemaal gek - op een positieve manier - van het gejoel van het publiek. Dat was waar hij van hield. Hij trok de jumpsuit - haha, catsuit meer god someone stop me - en pakte een zwarte spijkerbroek die hij vluchtig aantrok. Vervolgens deed hij hetzelfde T-shirt als net aan en schudde zijn hoofd heen en weer zodat zijn haar weer zat. Hij pakte zijn goggles en propte die ook weer op zijn hoofd, zodat zijn haar uit zijn gezicht was gestreken. Yes good. Misschien dat hij John maar eens ging opzoeken, kijken wat hij van de show vond. Hij deed de deur open en zag John daar staan, waardoor hij even verbaasd knipperde.
"Oh.. Hey!" Iep. "Ik wou je net komen zoeken!" Hij lachte even, maar focuste al snel wat op echt belangrijk was. "Wat vond je van de show?" Ja. Dat was alles wat hij wou weten. Kijken of hij indruk had gewekt. Kijken of hij wat verder kon duwen. Oke, dat klonk viezer dan bedoeld. Heel veel viezer. Zo bedoelde ik het niet. Maar toch laat ik het staan. Kijk nou Chanel. Ik zei toch dat ik zou posten. Facku. D: <3
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
John

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12
Leeftijd : 24

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: I'm not sure~
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   do apr 12, 2012 6:16 am

John stond rustig te wachten alsof hij de gozer al honderd jaar kende. Ja honderd jaar, knap he. Hij kende hem echter net. Maar ja Jack had hem uitgenodigd niet hij hem, dus ja hij mocht hier staan, vond hij. Nee hij wilde gewoon vrienden worden weet je wel. En de show was leuk dus hij was best enthousiast en hij wilde dat graag delen. En je kwam niet elke dag een acrobaat tegen of iemand anders uit het circus. Ja oké hij liep hier rond, maar niet veel mensen spraken hem aan en hij gooide nota bene cola over hem heen, ja heel goed van hem. Zo maak je vrienden natuurlijk of je krijgt een stamp in je gezicht. Maar je slaat toch geen vijftienjarige in zijn gezicht. Nee dat is sneu, of niet?
Terwijl John in gedachten overal en nergens heen staarde ging het doek open en kwam er iemand naar buiten. Ja het was Jack, hij had ook niet anders verwacht. Het kon ook dat rare wijf zijn dat Jack hielp in de show om het zo maar even te zeggen. Dan was hij zich waarschijnlijk wel dood geschrokken. Enge grote vrouwen. Lol. John's blauwe ogen richtten zich op de persoon die naar buiten kwam en een glimlach verscheen op zijn gezicht. Jack had hem zo te zien niet verwacht, dat kon hij zien aan de verbazing die hij uitstraalde. Ja John was niet blind. De jongen vertelde hem dat hij hem net wilde komen zoeken. John lachte even "echt waar?" zei hij vrolijk. Vrolijk zijn is awesome. "Ik dacht dat ik jou maar ging op wachten" zei hij kalm erachter aan. Hij klonk nou net als een of andere stalker.
Jack ging verder met de vraag wat hij van de show vond. De glimlach op John's gezicht werd breder. "Was echt héél leuk om te zien, knap dat je dat allemaal kan, ik was waarschijnlijk op mijn plaat gegaan" en John grinnikte even. "Maar ja oefening baart kunst denk ik, hoelang doe je dit nou al eigenlijk??" vroeg hij geïnteresseerd. John kreeg steeds meer interesse in hem zonder er echt bewust van te zijn, hihi.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Jack

avatar

RPG punten : 7
Registratiedatum : 02-04-12

Character sheet
Leeftijd: 15 years
Partner: i have a nagging fear someone else is pulling at the strings.. ):
Krachten:

BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   ma apr 16, 2012 4:29 am

"Echt waar?" vroeg John vrolijk. "Nee, ik lul uit m'n bek. Nou goed?" zei hij lachend en deed een stap achteruit zodat hij zijn kont op een van de kisten kon plonken. Yes good. "Ik dacht dat ik jou maar ging op wachten." ging John verder. "Wat een enge stalker ben je toch, John. 'Ik ging jou opwachten'. Juist." Typisch. Zal eens niet.
"Was echt héél leuk om te zien, knap dat je dat allemaal kan, ik was waarschijnlijk op mijn plaat gegaan." Yes. Hij vond het leuk. Jack had indruk gewekt. Hij had talent. Maar dat wist hij al. Giga ego. Nee hoor. Soms maar. Op sommige momentjes. Net na een show meestal. "Ben blij dat je het leuk vond." zei hij met een brede glimlach rond zijn mond. "Maar ja oefening baart kunst denk ik, hoelang doe je dit nou al eigenlijk?" INTERVIEWS. Nee grapje. Soort van. Ja. Grapje. Weet ik zeker. Ik maak grapje. Ik maak altijd grapje. Ik ben grappig. I'm so alone.
"Meuh.. Ik ben al heel lang bezig met dit soort dingen. Maar ik zit pas een paar maanden bij de kermis, officieel dan. Deed vroeger kleine dingetjes om te helpen, maar een echt optreden was het niet." Niet dat hij nu zo professioneel was. Maar toch.
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
Gesponsorde inhoud
BerichtOnderwerp: Re: Love Dust~   

Terug naar boven Ga naar beneden
 
Love Dust~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: IGx Outside :: Aurora Fair-
Ga naar: