KalenderFAQZoekenGebruikersgroepenIndexPortalInformatieGebruikerslijstRegistrerenInloggen

Deel | 
 

 Bully. ~

Ga naar beneden 
AuteurBericht
Rika

avatar

RPG punten : 1
Registratiedatum : 05-04-12

Character sheet
Leeftijd: 11 parties.
Partner: Nipaah~?
Krachten:

BerichtOnderwerp: Bully. ~   do apr 05, 2012 9:58 am

Twee rode schoentjes lieten hun afdrukken achter in het door de zon opgewarmde zand, terwijl een klein meisje langzaam rechtdoor liep. Haar handjes had ze achter haar rug samengevouwen, terwijl ze naar de zonsondergang keek en langzaam rechtdoor liep. Het spoor dat ze achterliet zou perfect zijn voor een moordenaar, maar ze wist dat er nu geen was. Een zucht kwam uit haar mond en ze draaide zich 90 graden om, waardoor ze met haar voorkant richting de ondergaande zon stond, haar rug kerend naar al het gevaar wat er op de loer lag. Moordenaars, ontvoeringen, martelingen.. Je had met alles te maken in haar wereldje. De wereld van de Yakuza, waarbij zij de enige dochter van een leider van één van de grote groepen hier was, wat betekende dat zij automatisch de opvolger was. Hierdoor had ze twee persoonlijkheden gekregen. Ze kon zich gedragen zoals de leidster van een maffiabende dat zou doen; gemeen, sluw, doordacht.. Maar normaal was ze een aardig, onschuldig, bezorgd klein meisje met veel schattige stopwoordjes. Welke het meest leek op haarzelf? Dat wist ze zelf niet eens meer.

Hanyuu,” sprak ze, de stem gebruikend die ze altijd gebruikte wanneer dingen Yakuza-gerelateerd waren. Het zou nog jaren duren voordat ze de leidersrol op zich zou nemen, maar ze moest nu al wennen aan hoe het leven dan zou zijn, volgens haar vader.
Een paarsharig meisje met twee bruine hoorns verscheen. ‘Rika-chama?’ reageerde het meisje, ook wel haar Guardian Spirit. Rika glimlachte. “We weten al wat er zal gaan gebeuren. Ik weet al hoe oud ik word, tenzij ik de toekomst veranderen kan,” mompelde ze. Dit was niet de eerste keer in het jaar 2012 voor haar. Ze had dit jaar opnieuw en opnieuw gedaan. Buitenstaanders merkten er niets van, degenen die dichtbij haar stonden hadden wel vaak rare dromen of déjà vu’s, maar daar hield het ook mee op. Alleen zij bleef alles onthouden. Hoe haar vader gedood werd, haar moeder, en als laatste zij. De reden dat ze steeds terugkwam had te maken met haar krachten, of met Hanyuu. Ze wist zelf niet wie van hen twee het deed, want ze voelden er beiden niets van. Ze waren er gewoon ineens weer, alsof er niets gebeurd was.
Rika-chama? Geef niet op. Fight!’ sprak het wezentje en Rika zuchtte. “Fate has already been decided,” sprak ze zacht. Zij was de enige die Hanyuu kon zien, dus het leek alsof ze tegen zichzelf praatte. Mensen zouden wel denken dat ze gek was.

Een bal raakte haar achterhoofd en ze viel voorover, op welk moment ze haar gezicht net wist te beschermen. Dit was niet eerder gebeurd. Toeval, slechts een stap die net iets anders ging dan de keren hiervoor. De toekomst stond niet compleet vast, wat haar alsnog soms verrast liet zijn, al gebeurde dat maar zelden.
Tranen sprongen in haar ogen en ze keek om toen er iemand haar kant op kwam lopen. Ze was op haar knieën gaan zitten en wreef met haar handen in haar ogen, waarna ze degene dichtbij haar aankeek. “Mii~” kwam er heel zacht uit haar mond. Waarschijnlijk onverstaanbaar voor de ander. Ze beet zachtjes op haar lip. Haar hoofd deed zeer. Hau~

Open. c:

_________________
Terug naar boven Ga naar beneden
Profiel bekijken
 
Bully. ~
Terug naar boven 
Pagina 1 van 1

Permissies van dit forum:Je mag geen reacties plaatsen in dit subforum
 :: IGx Outside :: West Palm Beach-
Ga naar: